Beelden dodelijk ongeval de wereld rond

lijkwagen 1

FLORIDA (VS) – Als er anno 2018 iets vreselijks gebeurt gaat het binnen enkele minuten al de hele wereld rond. Vanwege moderne telefoons met camera’s en het internet met de sociale media. Dus ook als er in het circus iets vreselijks gebeurt. De acrobaat Yann Arnaud (38) is afgelopen zaterdag na een val dodelijk verongelukt bij Cirque du Soleil.

Het incident gebeurde in Florida, Verenigde Staten. De Nederlandse oud-profturner Jeffrey Wammes werkt in dat circus en is net als de andere medewerkers aangedaan. De optredens gaan overigens gewoon door.

Lees ook:Over & uit voor olifanten Ringling Brothers Circus
Lees ook:Cirque du Soleil met Quidam naar Ahoy
Lees ook:Palestijnse circusschool niet blij met Cirque du Soleil
Lees ook:Cirque du Soleil ‘Totem’ live bij Google
Lees ook:Franco Dragone krijgt eredoctoraat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>