Nostalgisch Circus (36): Familie Heppenheimer

ANTWERPEN (B )- Circus Heppenheimer is gestart in 1860 in Duitsland. De circusfamilie Heppenheimer reist al 6 generaties lang door Europa. Ook de jongeren van deze oude circusfamilie weten van geen ophouden.

In al die jaren is het publiek telkens verrast met komische, spannende en ontroerende acts.

Circus Pipo

Gottlieb Heppenheimer  en Siegrid Damascke  zijn in 1994 samen met hun kinderen en kleinkinderen gaan rondreizen in België. Daar is de naam veranderd in Circus Pipo.

Zoon Dennis zette in 2007 samen met echtgenote Dolly het circus voort. En 5 jaar later hebben ze het verzorgen van de circusvoorstellingen overgelaten aan hun kroost Tony, Mike en Natacha. Wel onder hun verantwoordelijkheid.

In de loop van de jaren zijn er binnen de familie verschillende nationaliteiten verschenen, zoals Nederlanders, Belgen en Hongaren.

Eigen acts

Tony, Mike en Natacha zitten met eigen acts in de show. De clown Pipo treedt op en er zijn optredens van acrobaten, dieren en een  illusionist.

Er zijn tijdens het seizoen diverse optredens in België. Ook zijn ze spoedig in Kortrijk. actief als kerstcircus. Die is van 13 december tot en met 4 januari in Kortrijk.

Lees ook:CircusNu (97): Circus Pipo is meer dan onze eigen beroemde clown
Lees ook:Twee maal circus in Kortrijk
Lees ook:Kinderatelier bij circus Pipo
Lees ook:Jarig Wiener Circus
Lees ook:Nostalgisch Circus (29): Pipo de clown

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>