Miracles van Circus Herman Renz slaat aan!

HEUMEN – De nieuwste show Miracles van Circus Herman Renz slaat aan. De recente voorstellingen in Belgie en Venray hebben goede reacties van het publiek opgeleverd. Inmiddels is het circus in Heumen.  Daar werd de voorstelling van dinsdag 22 april om organisatorische problemen afgelast. De eerste voorstellingen zijn nu op woensdag 23 april om 13.30 en 16.30 uur. Kaarten van dinsdag mogen worden ingewisseld voor toegangsbewijzen van woensdag. De circustent staat op Landgoed Bergzicht, De Raaf (Rijksweg 232)

Een woordvoerder: “Ondertussen zijn er meer speelplaatsen op de tourlijst bekend gemaakt en kunt u direct online uw tickets boeken! Kijk op onze website www.hermanrenz.nl onder ‘tour&tickets’ voor alle actuele informatie! Kom ook! En laat u betoveren door de wonderlijke wereld die Circus Herman Renz heet! Graag tot ziens!”

Foto: Circus Herman Renz

Lees ook:Kaartverkoop tijdens Circus Herman Renz ‘zomer-pauze’
Lees ook:Circus Herman Renz reperteert eerst in Veghel
Lees ook:Circus Herman Renz naar Bergen op Zoom
Lees ook:Circus Herman Renz is te boeken
Lees ook:Wintercircus Hilversum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>