Circus Sijm: Successtory

KLUNDERT – Het circusseizoen is nog maar net begonnen en het valt mij nu al op dat de nieuwste show FantAzië van Circus Sijm een successtory is.

Zo was het gezelschap onlangs ingehuurd door de plaatselijke C1000 van Klundert om voorstellingen te geven. Iedere keer zat de blauw/gele tent helemaal vol met enthousiastelingen. Er is zelfs een extra show gegeven. Het programma is leuk en dat is vast de reden van het succes. Dankzij clown Joanes, Edi Laforte met zijn populaire dierenshow, Illusionist Jasper, acrobate He Yuan en het duo Rui belooft het nog veel goeds dit jaar. Info: www.circussijm.nl

Lees ook:Géén circus in Klundert vanwege harde wind
Lees ook:Dat is leuk! Miniatuur Circus Sijm!
Lees ook:Circus Sijm van Alkmaar naar Schagen
Lees ook:Beroemheid kijkt naar vriend clown Joanes
Lees ook:Robert Ronday stopt als directielid bij Herman Renz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>