Circus Bongo verovert Oostkapelle

OOSTKAPELLE –  Eigenlijk bijna altijd succes verzekerd als je zomers Circus Bongo naar de camping of vakantiepark haalt. Dus wellicht zullen de artiesten de hartjes van de veelal jeugdige bezoekertjes aan de voorstelling in Oostkapelle veroveren. Het circus is op donderdag 7 augustus op camping De Pekelinge.

Rode draad in de nieuwste show Sweet memories is oma Bep. De krasse oude dame neemt de bezoerkertjes mee naar de tijd van weleer. In de show onder andere jongeleren, hoelahoep en acrobatiek. Aanvang 19.00 uur.  Entree: 10 euro.

Lees ook:Productie Circus Bongo in première
Lees ook:CircusNu (115): Circus Bongo razend populair in Zeeland
Lees ook:Happy memories bij Circus Bongo
Lees ook:Bloemen voor Circus Bongo!
Lees ook:Circus Renz International niet naar Oostkapelle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>