Hartverwarmend en ijskoud: Sky presenteert Circus

TILBURG – Hartverwarmend circus, maar ook IJskoud. Kunstrijvereniging SKY in Tilburg houdt 11 april de ijs show Circus. In het ijssportcentrum in hun gemeente presenteren de schaatsers van 6 tot 18 jaar elk op hun eigen niveau diverse acts.

 Er komen buitenlandse gastrijders en er is bovendien een leuke bijdrage van circus Bon Bourgon. Het script van de circusshow op het ijs is van Karin van der Bruggen Janssens. Diverse vrijwilligers maakten de decors en de kleding.

Kaarten à 10 euro,- zijn te koop bij diverse voorverkoopadressen. En op de dag van de show aan de kassa. Informatie:  www.ijsgala.nl.

 Tekstbijdrage: G.R

 

Lees ook:Eindvoorstelling Fontys Acadamy for Circus and Performance Art
Lees ook:Sinterklaas in het circus
Lees ook:Circus op het ijs
Lees ook:Opnieuw VTMKZOOM Circus
Lees ook:Magic Circus wereldberoemd in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>