Circus Salto bij jarig Spelend Sporten

LEEUWARDEN – Spelend Sporten Leeuwarden bestaat 40 jaar en dat vieren ze dit weekeinde met circusvoorstellingen van Circus Salto.

Een show op vrijdag 12 juni is bedoeld voor de leerlingen van de Plantaanschool, It Twalûk en It Kampke. Voor alle bewoners van Heechterp en Schieringen zijn er voorstellingen op vrijdag 12 juni om 16.00 en om 19.00 uur en op zaterdag 13 juni om 11.00 uur. Voor alle sporters en vrijwilligers van Spelend Sporten zijn er voorstellingen op zaterdag 13 juni om 15.00 en 19.00 uur. De tent van Circus Salto komt op het grasveld bij OBS de Plataanschool, Plataanstraat 2. De voorstellingen wordt mede mogelijk gemaakt door het wijkpanel van Heechterp/ Schieringen; het Nieuwe Stads Weeshuis; het Old Burgers Weeshuis en het bewonersbedrijf van Heechterp/Schieringen.

Lees ook:Circus Salto op verjaardagsfeest Spelend Sporten
Lees ook:Circus Salto beleeft de Zuidlanden…..
Lees ook:Overuren circus Salto
Lees ook:Circus Freiwald start in Ede
Lees ook:Circus Renz International in Almere-Buiten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>