Sinterklaasspecial (3): Lekker snoepen tijdens Sinterklaasfeest?

MIDDELBURG – Lekker snoepen tijdens Sinterklaasfeest?, prijkt er boven dit bericht. Als ik het aan de circuskinderen vraag, hoor ik: Uiteraard! Want wat is het Sinterklaasfeest zonder strooigoed, chocoladeletters en chocoladefiguren. Ook zie je gezonde items, zoals mandarijntjes…

Het is leuk om eens te benoemen wat er zoal op de markt is. Want een kinderhand is heus niet zo snel gevuld als je zou denken. En ook de oudere circusmedewerkers en fans houden van veel van dat lekkers. Er zijn chocoladeletters, speculaaspoppen, chocoladesigaretten, chocoladekikkers, chocolademunten, chocolademuizen, marsepein, borstplaat, banketletters, pepernoten, schuimpjes en taaitaai. Vroeger werd er ook genoten van borsthoning, buikman, krol of anijskrol en karolientjes.

https://youtu.be/TaE2WHFaq90

Lees ook:Sinterklaasspecial (1): Sint voelt zich thuis in de circuspiste
Lees ook:Circusartiesten helpen Sinterklaas!
Lees ook:Hallo circusvrienden….
Lees ook:Minister praat met Wiener Circus
Lees ook:Afscheid van dode giraffe in circustent Belly Wien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>