Sinterklaasspecial (4): Het is tijd voor Sinterklaas Fun!

MIDDELBURG / WAALWIJK – Het zijn drukke tijden voor Sint Nicolaas en zijn hulpsinterklazen. Diverse bedrijven en verenigingen zijn actief met Sinterklaasbezoeken. Een opvallende en gerespecteerde naam is Bumble Fun uit Waalwijk.

Sinterklaas Fun is een onderdeel van Bumble Fun. Speciaal voor het Sinterklaasfeest kan u bij hen Sinterklaas op bezoek, een ballonnen Piet, Suikerspin Piet, kindershows, poppenkast, ballonnendecoratie en verhuur regelen.

 

Lees ook:Het kan nog gekker: clownspieten
Lees ook:Is het echt over en uit met Zwarte Piet?
Lees ook:Sinterklaasspecial (1): Sint voelt zich thuis in de circuspiste
Lees ook:Sinterklaas in het circus
Lees ook:Sinterklaasspecial (5): Die onvergetelijke Sinterklaasliedjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>