Sinterklaasspecial (1): Natuurlijk weer Sint in de Piste

SINT NIKLAAS (B) – De Belgische kindjes zijn er nu al een beetje zenuwachtig om. Binnenkort is het evenement Sint in de Piste weer in Sint Niklaas. Een combinatie van het Sinterklaas en Pieten bezoek en een volwaardige circusshow. En neem maar van mij aan dat deze versie op de Grote Markt staat als een huis.

In de show dit jaar: Free Max, Trial Motor Bikes; clown Cino Salvini; Moustache Brothers met komisch stuntwerk; Alexander Lichner aan de trapeze;’paarden en koeiendressuur van Louis Knie; jongleur Alfio Macaggi; gouden acrobatiek door Acrodreams; Sonny Gartner in het Dodenrad; mastacrobatiek van The Panteras en Adriana Folco presenteert lama’s en kamelen. En wellicht zijn er nog verrassingen.

Voorstellingen

Zaterdag 18 november 10:30 uur, 14.00 uur, 17.00 uur

Zondag 19 november 10.30 uur, 14.00 uur, 17.00 uur

Zaterdag 25 november 10.30 uur, 14.00 uur, 17.00 uur

Zondag 26 november 10.30 uur, 14.00 uur, 17.00 uur

Website: www.sintindepiste.be

Lees ook:Circusspecial (3): Natuurlijk komt de Sint weer in de piste
Lees ook:Kerstwintercircussen (15): Ook in Apeldoorn gebeurt het
Lees ook:Sint in de piste bij Circus Herman Renz
Lees ook:Sint blij met Circus Herman Renz + webcam!
Lees ook:CircusNu (72): Circus Louis Knie op tournee door ons land

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>