Sintspecial (2) Exclusief! Sint is blij met Sinterklaascircussen

AMSTELVEEN – “Ik ben heel erg blij met de Sinterklaascircussen”, vertelt de Sint exclusief tegen Circus.Blog. Er zijn in ons land en België meerdere initiatieven en die doen het goed bij de kinderen en naar nu blijkt ook bij de Goedheiligman zelf.

“Ik maak daar graag tijd voor vrij met mijn Pieten”, bekent de oude kindervriend. “Wat een prachtige ambiance. Al die blije kindergezichtjes rondom de piste. Met zijn allen in de circustent. Ik zie ze genieten van mijn aanwezigheid en de capriolen van mijn Pieten”, klinkt het uit zijn mond.

Spannend

En wat vindt de Sint van de circusacts. “Eerlijk gezegd kijk ik zelf ook iedere keer weer mijn ogen uit. En soms vind ik het best spannend. Bijvoorbeeld als ik naar het Dodenrad kijk, of naar ronkende motoren.”

Grapjassen

“Bovendien lig ik zelf net als al die lieve kindertjes vaak dubbel van het lachen als ik de clowns aan het werk zie. Wat een grapjassen zijn dat toch.”

Lees ook:Sint in de Piste groot succes
Lees ook:Circusmeningen (117): Moet de politie controleren op circusdierenwelzijn bij heet weer?
Lees ook:CircusNu (77): Ook dit jaar Sint in de Piste
Lees ook:Volg afbouw Sint in de Piste via webcam
Lees ook:Circusmeningen (34): De 3 van het station

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>