Sintspecial (6): Wat vindt u van Sinterklaas in het circus?

BREDA – “Ik vind het prachtig voor al die lieve kinderen dat er steeds vaker circusshows zijn rondom Sinterklaas en zijn Pieten”, vindt Bianca Joziasse.

Marijkë de Leeuw geniet eveneens van het initiatief. “Ik vind het vooral schitterend als acrobaten als zwarte Piet hoog in de nok van het circus hun kunsten doen. Dan zie ik de jongens en meisjes op de punt van hun stoel genieten.”

Unieke combinatie

Leo Waanders: “Ik vind het echt een unieke combinatie. Sinterklaas past echt in die circustent. En zo hebben de kinderen uren plezier. En komen ze op een leuke manier in contact met het circus. Dat is ook nog eens goed voor de branche.

Standbeeld

Maikel Tersteeg meldt vervolgens: “Degene die dit heeft bedacht verdient wat mij betreft een standbeeld. Ik ga er met mijn kinderen naartoe. En die hebben het daarna nog weken lang over. Een beter uitje kan ik niet voor ze bedenken.

 

 

Lees ook:CircusNu (126): Genieten van dit circusseizoen
Lees ook:Gouda loopt warm voor Circus van Sinterklaas: Dik duizend kaarten verkocht!
Lees ook:Kevin van Geet: Zwarte, Goudse Kaas- en Stroopwafelpieten in het Circus van Sinterklaas
Lees ook:CircusNu (129): Sinterklaas in de Helmondse circuspiste
Lees ook:Circus Nu (86): Zin in Het Circus van Sinterklaas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>