Uit de oude doos: Circus Knie 1979

We hebben weer een aantal leuke foto’s en filmpjes gevonden uit vroegere tijden. In het filmpje de Nicolodi Family in Circus Knie in 1979. Uit hetzelfde jaar stamt ook de foto. Een groep olifanten van het Zwitserse nationale circus “Knie” wordt door Zurich geleid door een motoragent en een verzorger. Een beeld dat je tegenwoordig niet meer zo snel tegen zult komen. Zie de volledige foto en het filmpje hieronder.

Lees ook:Nostalgisch circus (5): Knie
Lees ook:Kamervragen mishandelde circusolifant!
Lees ook:Circusposters: International Circus Festival of Monte Carlo 2013
Lees ook:CircusNu (72): Circus Louis Knie op tournee door ons land
Lees ook:Getuigen vertellen andere olifantenversie Circus Renz International

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>