Uit de oude doos: Yul Brynner was circus-artiest

Wist je dat de legendarische acteur Yul Brynner, die wereldberoemd werd door de film “The King and I”, eigenlijk circusartiest was? Hij liep op zijn dertiende van huis weg om zich bij het circus te voegen. Zijn specialiteit werd de trapeze. In de jaren ’50 stond hij nog eenmaal als artiest in de piste voor een benefietoptreden bij Cirque d’Hiver Bouglione. Hij overleed in 1985.

Lees ook:Trailer Cirque du Soleil: Worlds Away
Lees ook:Circusposters: Cirque d’Hiver Bouglione
Lees ook:Kerstwinterspecial (5): Helaas geen Cirque d’Hiver in Roermond
Lees ook:Cirque d’Hiver Roermond
Lees ook:Giraffe ontsnapt uit circus Rinaldo Orfei

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>