Giraffe ontsnapt uit circus Rinaldo Orfei

In Imola (Italië) ontsnapte vorige week vrijdag een giraffe uit Circus Rinaldo Orfei. Het beestje rende urenlang door de straten van het stadje. Het vijf meter hoge dier bracht hierbij schade toe aan enkele auto’s.

De politie legde uit voorzorg het verkeer in de omgeving stil. Na vier uur werd het dier gevangen door hem een verdovingsschot toe te dienen. Helaas werd de stress het dier te veel en overleed het aan een hartaanval. Zie de video hieronder.

Lees ook:Dompteur Alexander Crispin gedood door tijger (video!)
Lees ook:Kamelen ontregelen verkeer
Lees ook:Circus-waterbuffel aangereden
Lees ook:Circuskameel doet rondje gras op de rotonde!
Lees ook:Tijgers ontsnapt uit roofdierenopvang Felida in Nijeberkoop UPDATE!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>