CircusNu (148): Daarom is circus leuk

kerstcircus goes 2017 - 10

AMSTELVEEN – Verschillende circussen hebben een tournee door het land. Buitenlandse bedrijven durven het aan om Nederland te bezoeken en het publiek vindt de voorstellingen uitdagend. In CircusNu daarom op een rijtje waarom het circus leuk is…

Het is een betaalbaar uitje voor het hele gezin. Jong en oud krijgt een show te zien waarin veel zit. Verschillende artiesten met diverse acts zorgen ervoor dat er van alles gebeurt. En tussen de acts door zijn er ook nog eens vermakelijke reprises door clowns. Een deskundige en enthousiaste spreekstalmeester praat alles op een toffe en leuke manier aan elkaar. En veel circusshows hebben een thema, waardoor het één wervelend geheel wordt.

Iets anders

Of het circus nou ieder jaar andere nummers inhuurt, of dat circusfamilies jaarlijks iets anders in te piste laten zien, maakt niet eens zo’n verschil. Zolang de gedrevenheid en de inzet maar okay blijven. En gelukkig zit dat bij de circussen hier wel goed.

Artiestentelgen

Koninklijke kindjes, artiestentelgen, jongens en meisjes van rijke ouders, of juist van mensen die het financieel niet breed hebben, weten allemaal het circusterrein te vinden. En daar kijken ze voordat de voorstelling begint al hun ogen uit. Complete circusdorpen zijn er tijdelijk in hun gemeente. Met mooie wagens en lieve en dikwijls bijzondere dieren.

Toekomst zoeken

Ok anno 2018 zijn er jonge circustalenten die hun toekomst zoeken en vinden in de circustent. In veel gevallen zijn het nazaten van circusfamilies. Ook komen er meer en meer talenten uit niet circusfamilies hun droom waarmaken.

Genieten

En alles bij elkaar zorgt het dat er in de circuspiste ook dit jaar weer veel te beleven en te genieten valt. En het einde van al dit moois is nog lang niet in zicht. Daarom blijft circus leuk.

Lees ook:Kerst2017 (1): Schitteren in het Kerstcircus
Lees ook:CircusNu (112): De circussen gaan lekker…
Lees ook:Praten over het circus…..
Lees ook:Onderdak gezocht voor 2000 circusdieren
Lees ook:Circusspecial (4): De stand van circuszaken….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>