Kerstwintercircussen (2): Kerstwintercircus Eindhoven zoals altijd spectaculair

kerstwintercircus eindhoven 2017

EINDHOVEN – Circus in het theater heeft iets aparts. In het Kerstwintercircus Eindhoven ben ik meerdere keren te gast geweest. Steeds weer een bijzondere ervaring, om aan de rand van het podium te zitten dat is omgebouwd tot circuspiste in het Parktheater. Ik kijk telkens weer mijn ogen uit en ben verbaasd dat ze het zo goed voor elkaar hebben in deze Brabantse stad. Dit jaar is de circusshow van zaterdag 23 tot en met zondag 31 december. De 47ste editie alweer en het lukt programmasamensteller Frank Torrez steeds weer om een spectaculaire show tevoorschijn te toveren.

Een prachtig programma neer te zetten met onder andere Mongolien Swan, slangenvrouw; Duo Lyd, fietsact; Bobylev Clowns; Patrick Gable en Nicolette, luchtnummer; handstand op de motor door Robert Lagroni; Anton en Oskar, springplank act; Duo Lyd, Chinese Mast; spreekstalmeester is Arjan Smit en het orkest staat onder leiding van Kristoff Majewski.

Voorstellingen

Zaterdag 23 december 2017 (voorpremière) 15.00 uur    
Zondag 24 december 2017 (première) 12.00 en 16.00 uur    
Maandag 25 december 2017 12.00 en 16.00 uur    
Dinsdag 26 december 2017 12.00 en 16.00 uur    
Woensdag 27 december 2017 16.00 uur    
Donderdag 28 december 2017 12.00 en 16.00 uur    
Vrijdag 29 december 2017 12.00 en 16.00 uur    
Zaterdag 30 december 2017 12.00 uur    
Zondag 31 december 2017 12.00 uur

 

RESERVEREN>>

Lees ook:Kerst- en wintercircussen (3): Tien opvallende acts bij Kerstwintercircus Eindhoven
Lees ook:Kerstwintercircusspecial (1): Internationaal Kerstwintercircus Eindhoven
Lees ook:Kerstwinterspecial (9): Toppers bij Wintercircus Apeldoorn
Lees ook:Programma Kerstwintercircus Eindhoven
Lees ook:Programma Kerstwintercircus Eindhoven bijna compleet

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kerstwintercircussen (2): Kerstwintercircus Eindhoven zoals altijd spectaculair

  1. Mareen Kierkels

    Met 3 van onze kleinkinderen gisteren genoten van het circus. Wervelend, afwisselend en boeiend. We vonden het vooral ook heel sfeervol. Complimenten aan de speaker! Drie uren met zo’n kleintjes, dat is veelzeggend. Hopelijk is de jongste ook snel zover dat hij mee mag genieten!
    Dank voor zoveel moois.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>