Zomertijd: kort nachtje voor de circussterren

 

zomertijd 2017

AMSTELVEEN  – Het is weer (bijna) tijd voor zomertijd. In de nacht van zaterdag op zondag om twee uur gaat de klok een uur vooruit.  Dat wordt dus een kort nachtje voor de circussterren. Dus als u morgen een paar gapende paarden in de circuspiste ziet, weet u waarvan het komt. En dan is het voor de meeste circussen ook nog eens een drukke dag. Vaak is er een middagvoorstelling, afbouwen en reizen naar de volgende speelplek.

In de nacht van zaterdag 27 oktober op zondag 28 oktober gaat de wintertijd in en de klok een uur terug.

 

Lees ook:Wintertijd: uurtje langer slapen
Lees ook:Wintertijd: Circusdieren mogen langer slapen….
Lees ook:Wintertijd: uurtje langer slapen
Lees ook:Circus Renaissance in Tilburg
Lees ook:CircusNu (81): Nacht van de magie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>