Wiener Circus bouwt op in Sint Niklaas

Wiener Circus

SINT NIKLAAS (B) – Het Wiener Circus gaat opbouwen op de Groye Markt van Sint Niklaas. Donderdag na de weekmarkt zijn de eerst vrachtwagens en caravans verschenen. Uiteraard weer te zien via de webcamHet bekende  circus speelt van zaterdag 7 tot en met vrijdag 20 op deze ideale plek, de Grote Markt van het Belgische Sint Niklaas . Maar…op donderdag is er de weekmarkt. En wie bijvoorbeeld met de webcam afgelopen jaar heeft gekeken zag dat het complete circus tijdens de reeks shows op woensdag helemaal wordt afgebroken en vertrekt om op donderdagavond alles weer op te bouwen en vrolijk verder te gaan met opgtredens. Ze spelen daar de  productie Traditions On Tour. Het nog niet bekend of ze deze editie weer halverwege moeten afbouwen.

 

 

Lees ook:Wiener Circus bouwt af en weer op in Sint Niklaas – LIVE CAM!
Lees ook:Sint blij met Circus Herman Renz + webcam!
Lees ook:Sint uit de piste: kermis op het plein + cam
Lees ook:Sint in de piste bij Circus Herman Renz
Lees ook:Indrukwekkend: Volg de afbouw van Sint in de Piste

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>