Dronken mensen verstoren nachtrust Wiener Circus in Sint-Niklaas + webcam

politie belgie

SINT-NIKLAAS (B) – Heeft het Wiener Circus  op de Grote Markt van het Belgische Sint-Niklaas zondagochtend vroeg te kampen gehad met problemen? De Belgische politie was met een wagen ter plaatse bij de staltent van de 2 paarden en ter hoogte van de artiesteningang. Ook circusmedewerkers waren erbij. Eén en ander was goed te zien via de webcam.

Het circusterrein is weliswaar afgezet met hekken. Maar het is eenvoudig om daar overheen te klimmen. “Het kan gebeuren dat als er een circus staat op zo’n prachtige locatie als de Grote Markt van Sint-Niklaas er op zaterdagavond dronken mensen over de hekkens kruipen”, verklaart Warre Baes zondagmiddag namens het circus.

Lees ook:Sint blij met Circus Herman Renz + webcam!
Lees ook:Sint in de piste bij Circus Herman Renz
Lees ook:Ook opbouw Sint in de Piste is gestart!
Lees ook:Wiener Circus bouwt af en weer op in Sint Niklaas – LIVE CAM!
Lees ook:Kijk via webcam: Tentenbouwers druk met opbouw Sint in de Piste

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>