CircusNu (9): Circus Barones op Spaanse toer! Olé!

circus barones affiche

NIJLEN (B) – De nieuwste productie van het Belgische Circus Barones is Eviva Espana. Het gezelschap gaat op de Spaanse toer! Olé! En omdat het zo leuk is staan ze deze week centraal in de serie CircusNu.

Tijdens de voorstelling krijgen de bezoekers in de circustent het gevoel van vakantie en tevredenheid, proeven ze de Spaanse cultuur en maken ze kennis met talloze temperamentvolle acts.

Stemming

En om in de stemming te komen wacht er op de dames een glas Cava en voor de mannen is er een stoer glas bier San Miguel. Bij diverse voorstellingen zijn deze versnaperingen te koop in de catering.

Voor de jonge en oudere bezoekers is er een show met traditie. Er zijn 18 acts met clownerie, acrobatiek en veel dieren. Zoals Andalusische paarden, 7 Zwitserse Walliser geiten, Beagel honden en lama’s.

De nieuwste productie slaat aan. Want bij de eerste show in Duffel, vorige week, was de tent meteen uitverkocht. En de bezoekers tonen zich enthousiast over het programma van 2015. Barones is inmiddels flink aan het toeren door België.

Voorstellingen

Circus Barones verzorgt sinds gisteren (woensdag) voorstellingen in Nijlen. De tent staat op het August Hermansplein. Vandaag is er geen show

Vrijdag          27 februari      18.00 uur
Zaterdag       28 februari      15.00 en 18.00 uur
Zondag         1 maart             11.00  en 15 uur = (Familievoorstelling: volwassenen betalen de reguliere kinderprijzen om 11.00 uur.)

Herenatals, MT, Herenthoutseweg

Woensdag    4 maart 15.00 uur

Vrijdag          6 maart 18.00 uur

Zaterdag       7 maart 15.00 en 18.00 uur

Zondag          8 maart 11.00 en 15.00 uur = (Familievoorstelling: volwassenen betalen de reguliere kinderprijzen om 11.00 uur.)

Een film van een eerdere productie:

http://youtu.be/wFznOA846JI

Lees ook:Circus Barones speelt in Turnhout
Lees ook:Circus Barones in Duffel
Lees ook:Circus Barones in Dendermonde
Lees ook:Magic Circus start nieuw seizoen
Lees ook:Circus Barones speelt in Berlare

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>