Rubriek: Belly Wien

Tijgers Circus Belly Wien welkom in Middelburg

MIDDELBURG – De tijgers van Circus Belly Wien zijn van 1 tot en met 6 april welkom in Middelburg. Dan verzorgt dit circus voorstellingen op het Hof van Tange in de Zeeuwse hoofdstad. Toch zullen deze dieren niet in de show te zien zijn. “De gemeente Middelburg conformeert zich aan de landelijke wet- en regelgeving

Lees verder...

Paarden Circus Belly Wien naar de tandarts

SOEST – De Paarden van Circus Belly Wien staan weer fris gebekt in de piste. Want ze zijn vandaag (zaterdag) naar de tandarts in Soest  geweest. Hoeveel gaatjes ze hadden, is niet verteld. De paardentandarts heeft de paardengebitten goed gecontroleerd.

Lees verder...

Afscheid van dode giraffe in circustent Belly Wien

RIJEN – In de circustent van Belly Wien in Rijen hebben afgelopen zaterdagochtend talloze fans afscheid genomen van de eerder deze week overleden giraffe Kenay. Dat gebeurde op het Burgemeester Sweensplein. Veel verdrietige fans hebben bloemen, een foto of een andere herinneringen achtergelaten bij het portret van de geliefde giraffe. Het stoffelijk overschot van Kenay

Lees verder...

Circus Belly Wien taboe in Almelo?

ALMELO – Circus Belly Wien heeft tot en met afgelopen zondag voorstellingen gegeven in Almelo. De kans is echter groot dat deze gemeente voortaan taboe is voor het circusbedrijf. Ze namen doodleuk de tijgers en giraffe mee, terwijl volgens burgemeester Jon Hermans keiharde afspraken zijn gemaakt dat de wilde dieren er niet bij zouden zijn.

Lees verder...

PvdA Houten boos over komst Belly Wien naar Houten

De PvdA in Houten keek raar op toen Circus Belly Wien met hun dieren in Houten neerstreek voor circusvoorstellingen. In 2008 nam Houten namelijk een dierenwelzijn notitie aan: Zorg voor dieren. Gemeenteraadslid Jocko Rensen dacht bij het zien van het circus: “Het kan toch niet waar zijn!”

Lees verder...

Belly Wien verblijft in Arnhem na faillissement Rijnhal

Circus Belly Wien verblijft nog steeds in Arnhem na het faillissement van de Rijnhal in Arnhem. Nadat het circus en zijn dieren in januari op straat werden gezet door de curator heeft het bedrijf van directeur Robert Zinnecker zijn kamp opgeslagen in een verwarmde loods aan de Nieuwe Haven in Arnhem.

Lees verder...