Rubriek: Wereldkerstcircus Carré

Win de DVD box 125 jaar Carré

Carré en circus zijn onlosmakend aan elkaar verbonden. Dit jaar bestaat Koninklijk Theater Carré 125 jaar. Om dit jubileum te vieren is de 3 DVD-box 125 JAAR CARRÉ deze week verschenen. Wij mogen een aantal exemplaren weggeven.

Lees verder...

125 jaar Circus in Carré

Het duurt nog even, maar wij kijken er alvast reikhalzend naar uit. Op 25 mei verschijnt ter ere van het jubileum van Koninklijk Theater Carré de DVD box 125 jaar Carré. Deze 6-delige DVD-box bevat namelijk de DVD ’125 jaar Circus in Carré’ met hopelijk heel veel mooie beelden van het circus.

Lees verder...

Boek: Circus in Carré

Sinds 2002 is Danny van Kolck werkzaam als ICT-medewerker in Carré. Hij kreeg in Carré de gelegenheid om voorstellingsfoto’s te maken en al snel bleken die van uitstekende kwaliteit. Het resultaat is eind vorig jaar verschenen in het boek ‘Circus in Carré’.

Lees verder...

Wereldkerstcircus weer adembenemend mooi

Je hebt circus en je hebt CIRCUS. Het Wereldkerstcircus in Theater Carré valt in de laatste categorie. Alweer 27 jaar is dit circus rond de kerstperiode in Theater Carré te zien. Ieder jaar denk je dat de acts niet te overtreffen zijn, maar ook deze keer vielen we weer van de ene verbazing in de

Lees verder...