CircusNu (126): Genieten van dit circusseizoen

kerstcircus goes 6

AMSTELVEEN – De herfst is een feit en heel wat circussen zijn al een behoorlijke tijd op tournee. Als ik de balans opmaak, dan krijg ik het gevoel dat wij een leuk circuslandschap hebben. Daarom deze week aandacht hiervoor in CircusNu.

Dat Circus Sijm met maar liefst 2 circussen op pad is gegaan geeft natuurlijk helemaal een super gevoel. De nieuwste versie doet vooral senioren dankzij het Nationaal Ouderenfonds aan. Dit circus heeft flink geïnvesteerd. Denk maar eens aan de leuke dierennummers, de buffet tent en de uitbreiding van andere acts en personeel.

Volhouders

En dan hebben wij natuurlijk de andere volhouders die het behoorlijk doen. Zoals het Magic Circus, Circus Bongo, Circus Fantasia, Circus Renz International, Circus Freiwald, Circus Salto, Circus Bossle, Circus Italiano en Circus Barani. Als je die rij bekijkt, dan geeft dat ook al een goed gevoel.

Initiatieven

Hopelijk komen er nog leuke initiatieven bij. Alberto Althoff wil het bijvoorbeeld nogmaals gaan proberen. Jammer dat Circus Belly Wien niet naar ons land is teruggekomen. In Duitsland treden ze op met een olifanten-act. Dat kan natuurlijk niet bij ons. En velen vragen zich af of er echt nog een wederopstanding van Circus Herman Renz komt.

Terugkijken

Wij kunnen al terugkijken op een boeiend circusseizoen met leuke acts. En dat seizoen is natuurlijk nog niet voorbij. En dan komen er ook nog de Sinterklaas- en Kerst/wintercircussen. Dat belooft nog wat!

Lees ook:CircusNu (112): De circussen gaan lekker…
Lees ook:Circussen Belly Wien en Renz International weggetreiterd uit Ierland
Lees ook:Circusspecial (4): De stand van circuszaken….
Lees ook:CircusNu (134): Over & Uit met het Wintercircus bij Jaarbeurs in Utrecht
Lees ook:CircusNu (73): Zomers circus!

1 Reacties // Reageer

One thought on “CircusNu (126): Genieten van dit circusseizoen

  1. Wouter Zuidema

    Ik organiseerd een sinterklaas circus in Rotterdam.van 18 nov tot 24 nov spartastraat nr2 naast Sparta stadion.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>