CircusNu (16) Circus Renz Berlin is traditioneel circus in een modern jasje

circus renz berlin

AMSTELVEEN – Traditioneel circus in een modern jasje. Dat is Circus Renz Berlin. Ze verzorgen ook dit jaar weer optredens in ons land. Dat traditionele hebben ze mede te danken aan de leeftijd van dit circus. Ruim 170 jaar. Nou, dan weet je wel wat circustraditie is.

Dit jaar is de productie voor een aanzienlijk deel vernieuwd. Met in de show de Indische olifanten heel wat paarden, kamelen en honden. Uiteraard onder andere ook een grappige clown, acrobaten en een razendsnelle jongleur.

Circus Renz Berlin is een van de circussen op tournee in Nederland die bekend staat om de vele dieren. Want naast de genoemde soorten hebben de liefhebbers ze eerder gespot met lama’s en struisvogels. Alle dieren worden gehouden volgens de richtlijnen van de ECA. Waarvan dit circus ook lid is. Daarmee willen Renz Berlin onder meer onderstrepen dat het moet voldoen in het kader van het dierenwelzijn.

Wie de show van Circus Renz Berlin wil bezoeken kan vandaag, donderdag 16 april al terecht in Dalfsen. Van vandaag tot en met zaterdag 18 april geven ze voorstellingen op de activiteitenweide aan de Raadhuisstraat.

Voorstellingen

Donderdag 16 april – 19.00 uur première
Vrijdag 17 april – 17.00 uur
Zaterdag 18 april – 15.00 uur en 19.00 uur

 

Lees ook:Circus Renz Berlin in Nijverdal
Lees ook:Circus Renz Berlin voorkomt wegwaaien
Lees ook:Sneek verwelkomt Circus Renz Berlin
Lees ook:Circus Renz Berlin heeft zin in Hoogezand
Lees ook:Circus Renz Berlin in Hengelo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>