CircusNU (39): Volop Magic in Limburgs Kerstcircus

limburgs kerstcircus 2015

SITTARD-GELEEN – Dat heeft organisator Robert Ronday slim aangepakt. De komende editie van het Limburgs Kerstcircus zit vol Magic en dat is natuurlijk een grote publiekstrekker. Het kerstcircus is van dinsdag 22 december tot zondag 3 januari aan de Haspelsestraat in Sittard—Geleen.

Magic Moments is een show met magische verrassingen in de droomwereld van het Circus. Hoogtepunt is illusionist Kim Kenneth uit Denemarken met zijn Magic Compagnie. En ook de spetterende finale met acrobaten 4000 liter water. Veel van de andere acts hebben iets magisch. Het publiek houdt ervan en daar speelt Ronday handig op in.

Ook deze keer is er een samenwerking met circusdirecteur Alberto Althoff van Circus renaissance. Hij zal wellicht materieel leveren. En zal zelf met dieren aan het programma deelnemen. Althoff heeft ervaring met kerstcircussen. Afgelopen jaar was hij erbij. En daarvoor was  hij meerdere jaren actief met het Groot Kerstcircus Zeeland in Vlissingen. De illusies van Kim Kenneth waren dit seizoen ook in Circus Renaissance te bewonderen.

De samenwerking tussen Ronday en Althoff blijkt een goede. De mannen hebben heel veel circuservaring en weten hoe ze circus moeten presenteren.

 

Lees ook:Kerst- en Wintercircussen (11): Magische show Limburgs Kerstcircus
Lees ook:Artiesten in de piste…van Circus Renaissance
Lees ook:“Dierenactivisten laten paarden Circus Renaissance vrij”
Lees ook:Limburgs Kerstcircus: Robert Ronday zet traditie voort
Lees ook:Limburgs Kerstcircus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>