CircusNu (47): Doe mee met het circus en met…Sander Balk

SNEEK – Circusman in hart en nieren Sander Balk vindt circus zo leuk dat hij het graag deelt. Daarom bezoekt hij dit jaar diverse scholen en andere gelegenheden met het schoolproject en de circusworkshops ‘Doe mee met het circus.’

Zo was hij te gast op basisschool De Oudvaart in Sneek. Dat betekende een vooral leuke, maar niet minder leerzame dag voor de leerlingen. Tijdens de dag kwamen er veel talenten naar boven en vol zelfvertrouwen deden de scholieren mee aan de eindvoorstelling.

Het initiatief van Balk slaat aan en wordt regelmatig geboekt. Hij heeft jarenlang ervaring en wat nog niet iedereen weet ook de Lerarenopleiding Basisonderwijs (PABO) afgrond. Balk geeft regelmatig les op scholen. Het project richt zich met name op kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De workshop is overigens ook geschikt voor leerlingen uit het middelbare onderwijs.

 

 

Lees ook:Sander Balk werkt gewoon door
Lees ook:Pannenkoekenfeest bij Kerstcircus Sander & Friends
Lees ook:Sinterklaas in Sneek!
Lees ook:Circus Salto met enkel Sander Balk en veel jong talent….
Lees ook:Jarig Circus Salto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>