CircusNu (63): Klein maar fijn Circus Kastello

circus kastello

NIJMEGEN – Circus Kastello is er trots op een van de kleinste Europese circussen te zijn. En dat mogen ze, want ze doen qua programma vaak niet onder bij grotere organisaties. Dat is te danken aan de veelzijdige en talentvolle circusfamilie Kaselowsky. Ze zijn dit jaar regelmatig in ons land te zien. Deze periode staat het circus in Nijmegen.

Circusdirecteur Francois Kaselowsky schittert met paardendressuur, maar verschijnt net zo makkelijk in de piste als fakir of acrobaat. En zo zijn er meer gezinsleden die hun steentje bijdragen. In de show dit jaar onder andere de genoemde paarden en ook bijvoorbeeld honden, clown Beppo, een vrouwelijke jongleur en acrobatiek.

Genieten

Het circus heeft een behoorlijk vast publiek. Fans die keer op keer terugkomen. En elke keer zitten er ook weer nieuwe liefhebbers in de circustent die genieten van de veelzijdige voorstelling.

Circus Kastello staat deze week tot en met zaterdag 28 mei op de Waalkade. De circuskassa is open van 11.00 tot 12.00 uur.

Lees ook:Circus Herman Renz in Nijmegen
Lees ook:Circus Kastello in Appingedam
Lees ook:Mitchel Drost in Kerstcircus Nijmegen
Lees ook:Kerst- en Wintercircussen (19): Circus Freiwald presenteert Kerstcircus Nijmegen
Lees ook:Louis Knie maakt eerste artiesten bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>