CircusNu (132): Zelfs de toppers gaan voor het Circus

AMSTERDAM – Voor mij eigenlijk behoorlijk onverwacht dat De Toppers in 2018 zetten het circus centraal. Uiteraard een fantastische keus, waar ze wellicht diverse leuke ideeën kunnen putten. Vooralsnog staan er concerten gepland op 25 en 26 mei en wie weet komen er daar nog meer bij. De Shows zijn in de Amsterdamse Johan Cruyff Arena.

Olifanten via Pammy Boltini de Johan Cruyff Arena in laten lopen zit er helaas niet meer in. Zou geweldig gezicht zijn en ook andere wilde dieren passen goed bij het format. Maar vanwege het wilde circusdierenverbod is dat vandaag de dag onmogelijk. Maar. Clownerie en acrobatiek en misschien wel een Nederlandse topjongleur en ook illusie passen er wat mij betreft heel goed bij.

Rode draad

De Toppers bestaan de komende editie uit Rene Froger, Gerard Joling, Jeroen van den Boom en Jan Smit. Verder zijn er optredens van onder andere Ronan Keating, Snap! en Right Said Fred. Het officiële thema is trouwens Pretty in Pink, maar reken maar dat de rode draad, het circus, uitbundig aanwezig zal zijn. De kaart verkoop is inmiddels gestart.

 

 

 

Lees ook:Circusmeningen (139): Aandacht voor circus bij Toppers goed voor de branche?
Lees ook:Nostalgisch circus (7): Arena
Lees ook:Verrassend Wintercircus Hilversum
Lees ook:3 ontwerpers voor Circus Sijm
Lees ook:Circus Barones niet welkom in Oostende

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>