CircusNu (142): Ook Circus Barani weer op tournee

NISTELRODE – De winterstop van Circus Barani heeft niet lang geduurd. Ze waren met hun Kerstcircus Goes actief en nu alweer op tournee. Van vrijdag 16 februari tot en met zondag 18 februari zijn er shows op het Maxend in Nistelrode.

De circusfamilie Zinnecker presenteert in 2018 een nieuwe show met onder andere geiten, duiven, pony’s en honden. Verder ook jongleren, acrobatiek en clownerie.

Familieleden

De kracht van het circus van Robert Zinnecker is dat de familieleden een aanzienlijke rol spelen binnen het bedrijf. Ze hebben acts in de piste en werken ook keihard achter de schermen. Rond de shows komt u ze tegen in de restauratietent, bij de voorbereidingen van de shows en in de kassa.

Als het tentencomplex is opgebouwd met daar omheen de vrachtwagens en caravans spreekt het tot de verbeelding bij menigeen liefhebber. ’s Avonds met de lampjes ziet het er nog leuker uit.

Voorstellingen

Vrijdag 16 februari 17.00 uur*

Zaterdag 17 februari 15.00 uur

Zondag 18 februari 14.00 uur

*=Familiedag. U betaalt 8 euro, ongeacht welke plek u kiest.

 

Lees ook:Circus Renz Berlin even in België
Lees ook:Magic Circus in Rotterdams Katendrecht
Lees ook:Circus Pipo naar Ranst
Lees ook:Circus Barones in Kapellen
Lees ook:Circus Cornelio: Klaar voor de start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>