Comeback van neergeschoten olifant Carol

MISSISSIPPI – Olifant Carol is afgelopen jaar door onbekenden in Mississippi neergeschoten en maakt gelukkig een comeback. Ze is weer aan het werk bij  Ringling Brothers and Barnum and Bailey Circus .

Het is bizar wat er gebeurde. Een witte SUV stopte bij het circus en één van de inzittenden schoot op het dier die in haar schouder is geraakt. Kort na de schietpartij is er een beloning uitgeloofd van 33.750 dollar, maar dat heeft geen arrestatie opgeleverd.

Wel heeft het circus veiligheidsmaatregelen genomen. Zo staat het olifantenbedrijf tegenwoordig uit het zicht. Carol heeft tijd gekregen om te herstellen en doet nu weer haar kunsten in het beroemde circus. Ze heeft nog een klein litteken, maar lijkt daar niet mee te zitten.

 

http://youtu.be/eAYjtSvj5I8Lees ook:Helemaal geen circus Boxmeer
Lees ook:CircusNu (29 ): Kitty Hagen Backstage Events
Lees ook:Circusleeuw Will gepensioneerd het gras in
Lees ook:Hallo circusvrienden….
Lees ook:Olifant Buba van Circus Freiwald neemt advocaat in de slurf!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>