Athoff staakt Jabula Africa

Jabula Africa

TILBURG – Het zit circusdirecteur Alberto Althoff niet altijd mee op zakelijk gebied. Zo kon hij in het verleden niet lachen na een conflict met clown Bassie en nu zijn er problemen met de show Jabula Africa. Recent begon de productie al later in Vlissingen en in Tilburg zijn de voorstellingen inmiddels helemaal afgeblazen.

Een strop voor de Afrikaanse artiesten en een deel van de crew van Althoffs circus Renaissance. De show zit vol met acrobatiek, dans en muziek, op zich een smaakmaker. Maar volgens de circusman uit Alkmaar leverde het Duitse boekingskantoor slecht werk. De show is volgens kenners ver onder de maat. Omdat Althoff ook ontevreden is over de kwaliteit heeft hij een schadeclaim van 350.000 euro ingediend bij het boekingskantoor. En zijn de shows geschrapt. Dit jaar is Althoff niet op tournee met zijn circus Renaissance, voor veel fans een teleurstelling.

 

 

 

 

Lees ook:Circusmeningen (100!): Wordt het tijd dat Alberto Althoff met een circus terug komt?
Lees ook:Artiesten in de piste…van Circus Renaissance
Lees ook:Vernieuwd Circus Renaissance: Kleiner, maar fijner
Lees ook:Circus Renaissance in Tilburg
Lees ook:“Dierenactivisten laten paarden Circus Renaissance vrij”

1 Reacties // Reageer

One thought on “Athoff staakt Jabula Africa

  1. M. Mengelers

    Het betreft Jabula Africa. Ik heb 40 euro betaald, wil naar de show gaan op vrijdag 23 mei, maar de circustent is gewoonweg verdwenen, hoe kan ik mijn geld terug krijgen?
    Ik zie nu dus op deze site dat de shows zijn afgelast. Ter plekke stond niets vermeld.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>