Circus Sijm met bomen in tent in Goes

circus sijm bomentent

GOES – Heel bijzonder. In de tent van Circus Sijm in Goes staan momenteel bomen! Directeur Alex Sijm legt uit: “Het terrein waar wij staan is pas vernieuwd. Wij wisten dus dat het passen en meten zou worden. Het was een uitdaging, maar die gaan wij graag aan. Momenteel maken wij een tournee voor zorg organisatie Ter Weel in Zeeland.”

De Zeeuwse Ter Weel groep voor senioren bestaat 50 jaar. In de jubileummaand juni verzorgt Circus Sijm vanaf woensdag 18 juni  op vier verschillende locaties van Zorggroep Ter Weel spectaculaire shows. Cliënten en buurtbewoners zijn uitgenodigd om een voorstelling bij te wonen.

Verzorgde blauw/gele wagens, fonkelende lampjes, gepoetste schoenen, mooie kostuums, verrassende acts, enthousiaste artiesten en een tweetal nieuwe tenten vormen de basis van Circus Sijm. Op de piste zien we jongleurs, goochelaars, clown Joanes, acts met kleine dieren en boven dit alles zweven acrobaten aan trapezes. Een bruisende voorstelling voor jong en oud! Toeschouwers die gebonden zijn aan rolstoel of bed krijgen ook een mooi plaatsje in de circustent.

Circus Sijm zet zowel in Goes als in Reimerswaal haar tent op en verzorgt dagelijks drie voorstellingen voor cliënten en buurtbewoners:

  • Randhof: woensdag 18 juni 2014 op het parkeerterrein van de SMWO (‘s-Heer Elsdorpweg 12, Goes)
  • Maria-Oord: vrijdag 20 juni 2014 op het sluisplateau (Binnenhaven 25, Hansweert)
  • Ter Weel Goes: woensdag 25 juni 2014 op het parkeerterrein bij Ter Weel Goes (Joannaplantsoen, Goes)
  • Moerzicht: vrijdag 27 juni 2014 op het parkeerterrein bij Moerzicht (Moerplein 73, Yerseke)

 

Diverse basisscholen uit de omgeving van de woonzorgcentra zullen met de kinderen een voorstelling bezoeken. Zij, en de andere aanwezige kinderen, kunnen ook meedoen aan een ballonnenwedstrijd.

Foto: Circus Sijm

Lees ook:Circus Sijm te gast bij Goese ouderen
Lees ook:Geen optredens Circus Sijm in Goes na dodelijke brand verzorgingshuis
Lees ook:Circus Italiano in Beverwijk
Lees ook:Circus Iarz-Italiano in Houten
Lees ook:Circusland Brabant regelmatig uitverkocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>