Hoogtepunten Sander & Friends

kerstcircus sander en friends

SNEEK – Het zal u wellicht zijn opgevallen dat de Kerst- en wintercircussen het vrijwel allemaal goed hebben gedaan de afgelopen periode. Er zijn positieve berichten van zowel publiek als de circusdirecties en medewerkers. Bij Kerstcircus Sander & Friends is het ook prima verlopen in Leeuwarden, Akkrum en Sneek. Volgens directeur Sander Balk zijn er diverse hoogtepunten.

Zo kregen artiesten van The Gamo circus school of Ethiopia er een stageplek; het Circuspannenkoekenfeest waarbij de artiesten bij de gasten aan tafel  komen zitten en ook acts doen; een spannende kindvriendelijke kruisboogschietact; het samenbrengen van diverse culturen wat betreft de artiesten; het mogen spelen op de plek in Leeuwarden waar Balk’s vader is besmet met het circusvirus. Na 40 jaar was er weer circus op het Zaailand.  En het programmeren van extra voorstellingen vanwege de grote belangstelling.

 

 

Lees ook:Kerstcircus Sander & Friends in Leeuwarden
Lees ook:Kaartverkoop Kerstcircus Sander & Friends gaat lekkerrrrr
Lees ook:Kerst- en Wintercircussen (10): Kerstcircus Sander & Friends heeft streepje voor
Lees ook:Kerstwintercircus (20): Jeugdcircus Saranti komt met een Kerstspektakel
Lees ook:Goedkoper naar Kerstcircus Sander & Friends

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>