Carnaval in tent Circus Herman Renz!

UDEN – In Uden zijn ze er helemaal klaar voor: Het carnaval het komende weekeinde. Mede dankzij die prachtige tent van Circus Herman Renz die ze mogen gebruiken voor het hossen, springen en zingen. De tent staat op de Markt.

Foto Circus Herman Renz

De Knoerissen, Theater Markant en de andere carnavalsvierders zijn er erg blij mee. Alaaf! Circus Herman Renz houdt zelf een winterstop tot eind volgende maand. En dan gaan ze weer het land in met de nieuwste productie WOW!

Foto Circus Herman Renz

Foto Circus Herman Renz

 

Lees ook:Circus Herman Renz daagt StukTV uit
Lees ook:Nieuwe show Herman Renz heet ‘Viva Nino’
Lees ook:Programmaboek WOW van Circus Herman Renz
Lees ook:Supermarktbaas stopt geld in Circus Herman Renz
Lees ook:Clown Milko in de keuken!?!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>