Circus Salto 5 jaar

FRANEKER - Circus Salto bestaat 5 jaar en dat gaan ze zaterdag 24 en zondag 25 april vieren in Franeker. Dan geeft het circus van Sander Balk op het terrein van Bloemketerp/ Monkeytown aan de Burgemeester J. Dijkstraweg voorstellingen.

Balk en zijn team vieren het jubileum onder het motto  ‘Happy Birthday.’ In de show onder andere luchtacrobatiek, tijgerpytons, loopeenden en ceremoniemeester Mister Bill. Directeur Sander Balk doet goocheltrucs, illusies en een vernieuwde buikspreekact met brutale vogel Charlie. En ook Balk’s alterego Clown Sander is van de partij. Het feest is in samenwerking met Monkey Town. Kaarten zijn á 10,- euro verkrijgbaar aan de circuskassa vanaf 30 minuten voor aanvang en tussen 10.00 en 12.00 uur.

Voorstellingen

Zaterdag 24 april om 15:00 uur – KLIK HIER OM KAARTEN VOOR DEZE SHOW TE KOPEN

Zondag 25 april om 14:00 uur – KLIK HIER OM KAARTEN VOOR DEZE SHOW TE KOPEN

 

 

Lees ook:CircusNu (18): Gefeliciteerd jarig Circus Salto
Lees ook:Kerstcircus Sander & Friends met woonwagens van Bongo
Lees ook:Voorverkoopkortingsactie Kerstcircus Sander & Friends verlengd
Lees ook:Sander & Friends in Sneek
Lees ook:Circus Salto start in Franeker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>