Overval oud-circusdirecteur in Opsporing Verzocht

opsporing verzocht

HOLLANDSCHE RADING – De overval op oud-circusdirecteur Rob Ritman (75) uit Hollandsche Rading is dinsdagavond ruim aan bod geweest in het televisieprogramma Opsporing Verzocht op NPO1.

De circusman in hart en nieren is op dinsdagavond 9 december 2014 rond 20.00 uur door twee daders overvallen in zijn huis aan de Karnemelkseweg. Ze binden hem vast op een stoel en dreigen met een vuurwapen. De daders nemen contant geld mee. En zijn bankpas, waarmee ze later  in Gouda geld opnemen. Ze laten de circusman vastgebonden achter. Het slachtoffer vindt het nog steeds verschrikkelijk dat er een wapen tegen zijn hoofd is gehouden.

Onderscheiding

In de circuswereld heeft hij trouwens zijn sporen verdiend. En kreeg op zijn 75ste verjaardag vanwege zijn verdiensten een onderscheiding. Hij had een eigen circus en was ook actief bij verschillende circusbedrijven. Nog steeds reist hij door ons land vanwege de verhuur van tenten.

Bivakmutsen

De verdachten hadden ieder een bivakmuts op. Eén van hen had een donker Adidas joggingpak aan, capuchon op en donkere schoenen met een witte zool. De tweede man droeg ook donkere kleding. De daders zijn ongeveer  1.90 meter lang en slank. Ze spreken Nederlands, waarschijnlijk met een buitenlands accent. Wie meer weet mag contact opnemen met de politie.

Lees ook:50 tips overval circusman Rob Ritman (75)
Lees ook:Schietpartij circusterrein Bellmondo
Lees ook:Reptielenman ontkent dat zijn alligators drugsgeld bewaakten!
Lees ook:Drugsgeldkrokodillen mogen bij reptielenman blijven
Lees ook:Koninklijke onderscheiding vrijwilligers Circus Saranti

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>