Circus van A tot Z

circus van a tot z

DEINZE (B) – In het Belgische Deinze is vanaf vandaag, woensdag  1 juli tot en met 28 augustus de reizende tentoonstelling Circus van A tot Z te zien. De expo is in de bibliotheek.

De tentoonstelling geeft via 10 panelen een inkijk in  de wereld van acrobaten, clowns, dresseurs, jongleurs en magiërs. In een circuspiste wordt het publiek vermaakt en wordt er een droomwereld geschapen. De tentoonstelling is in 2014 eveneens op tournee geweest. De reacties waren positief.

Lees ook:Internationaal Circusfestival
Lees ook:Circus strijkt neer in Nederlands Openluchtmuseum
Lees ook:2x circus in Deinze
Lees ook:Wiener Circus in Deinze en Nazareth
Lees ook:Circustentoonstelling Openluchtmuseum geopend met parade + FOTO’S

1 Reacties // Reageer

One thought on “Circus van A tot Z

  1. B.v.Hooydonk kermis en circuscorrespodent

    Nu ze dinsdag 30 juni j.l een demonstratie hebben gedaan tege die 21procent van de kermis en circus exploitanten,waarom gaan de circus mensen ook domteurs een aktie beginnen dat er geen wilde dieren in een circus mogen optreden.Ik vindt een circus met tijgers leeuwen is en blijft een echt circus,nu is circus ook prachtig om te zien.Maar de dieren die er bij horen missen we nog steeds.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>