Romen Rodriguez Herrera in Mindmasters live: passie voor vuur

Mindmasters live 2015

HILVERSUM / GOES - Romen Rodriguez Herrera doet mee aan het SBS6-programma Mindmasters live. In de circuswereld raakte  hij aardig bekend totdat hij tijdens een voorstelling van Circus Cornelio vloeibare brandstof inslikte. Hij is onder andere in het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis in Goes lange tijd verpleegd. Op het moment dat hij genezen was, pakte de artiest de draad weer op en verscheen opeens op de deelnemerslijst van Mindmasters live (Vrijdag 20 november 20.30 uur).

Rodriguez Herrera: Mijn passie voor vuur is zo groot dat ik patronen in vuur herken. Vuur vertelt mij een verhaal. In Mindmasters live lees ik gedachten van de gasten, maar ook ben ik in staat vuur samen met een gast telekinetisch te doen ontbranden.”

De deelnemers worden uitgebreid getraind. Er wordt meegewerkt door Walter Rolfo en Uri Geller. Diverse bekende Nederlanders zitten in de Raad van 10 die de deelnemers beoordelen. Ook de kijkers thuis mogen hun oordeel vellen.

Lees ook:Romen Rodriguez Herrera in Mindmasters live
Lees ook:Romen Rodriguez Herrera verder als mentalist
Lees ook:Vuurspuwer Romen Rodriguez Herrera wederom in ziekenhuis
Lees ook:Vuurspuwer Romen Rodriguez Herrera nog steeds in ziekenhuis
Lees ook:Vuurspuwer Romen Rodriguez Herrera opnieuw in ziekenhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>