Etten-Leur krijgt 300 toegangskaarten voor Kerstcircus

ETTEN-LEUR – Wethouder Jan van Hal van Etten-Leur heeft afgelopen  vrijdag uit handen van producent Kevin van Geet 300 toegangskaarten gekregen voor het Kerstcircus Etten-Leur. Van Geet is sinds dit jaar de grote man achter dit evenement en dankzij de kaarten kan een aanzienlijke groep inwoners blij gemaakt worden.

Inwoners van de gemeente die om welke reden dan ook niet naar dit circus zouden kunnen, zijn er nu dankzij de actie wel bij. Het kerstcircus geeft van 19 december tot 3 januari voorstellingen in het Brabantpark.

 Desiré Chaves is er ook met onder andere een handstand-act:

Lees ook:Stem op je favoriete artiest van Kerstcircus Etten-Leur
Lees ook:CircusNu (36): Verassend Kerstcircus Etten-Leur
Lees ook:Kerst- en Wintercircussen (9): Kerstcircus Etten-Leur de winnaar?
Lees ook:Superclownsact in Kerstcircus Etten-Leur
Lees ook:Ook kaartverkoop Kerstcircus Etten-Leur verrassend goed

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>