Circus Freiwald uit de lucht

circus freiwald

NIJMEGEN – De website van Circus Freiwald was dinsdagochtend uit de lucht. Inplaats van leuke items over het circus stond er te lezen: Hacked By Kuroi’SH.

Verder was er geen informatie. Het is onduidelijk waarom deze actie is ondernomen. Het circus verzorgt momenteel Kerstcircus Nijmegen. Die website is wel te bezoeken.

Lees ook:Kerst- en Wintercircussen (19): Circus Freiwald presenteert Kerstcircus Nijmegen
Lees ook:Kerstcircus Nijmegen
Lees ook:Mitchel Drost in Kerstcircus Nijmegen
Lees ook:Circus Herman Renz in Nijmegen
Lees ook:Circus Werona uit de lucht

1 Reacties // Reageer

One thought on “Circus Freiwald uit de lucht

  1. Commissie Klassiek Circus

    Het probleem met Joomla! websites: De bouwer van de website moet technisch onderhoud aan de website plegen door o.a. de door Joomla! uitgegeven veiligheidsupdates te installeren. Wij hadden ook een Joomla! website. En zoals met alle websites over circusdieren: ze worden gehaat en gehackt door (dierenrechten)activisten. Laat dat met een niet onderhouden Joomla! website nou juist heel makkelijk zijn. Wij waren maar liefts VIER KEER doelwit van een hack. Hoog tijd om afscheid te nemen van dat kwetsbare CMS en te kiezen voor een bouwer die wel tijd heeft om onderhoud te plegen!

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>