Praten over het circus…..

UTRECHT – In Utrecht zijn maandag circusartiesten, directies en docenten bij elkaar geweest om te praten over de toekomst van het circus. Veel van hen vinden dat er de laatste tijd veel negativiteit is over het circus. Ze waren bijeen op een  een symposium , een initiatief van de Stichting Circuscultuur, de VNCO, Circomundo (met steun van het LKCA)

Daarom hebben de aanwezigen de wens uitgesproken om voor een postief verhaal te gaan.

 

Lees ook:Circus zet in op versterking!
Lees ook:Meer circus!
Lees ook:Lezing Arie Oudenes
Lees ook:Arie Oudenes-lezing
Lees ook:CircusNu (14): Stichting Circus Cultuur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>