Wiener Circus goed te zien met de webcam

SINT NIKLAAS (B) – Het Wiener Circus is goed te zien op de Grote Markt van het Belgische Sint Niklaas. Vanuit uw luie stoel of gemakkelijke bank te begluren via deze webcam. Het circus geeft vanaf vandaag, zaterdag 8 tot en met woensdag 12 april voorstellingen op deze mooie locatie.

Afgelopen donderdag was er eerst nog markt op het plein. Nadat die was afgebroken en het plein gereinigd rolden de eerste circuswagens klokslag 16.30 uur het plein op. In de loop van de avond was vrijwel al het materieel aanwezig en stonden de voertuigen op hun plek. Ook zijn de dierenverblijven in orde gemaakt. Om de speellocatie staan hekken. Vrijdag is de tent opgebouwd en ingericht. Het ziet er allemaal netjes uit en de moeite van het bekijken waard. Via de genoemde webcam, of betere nog: door het bijwonen van een voorstelling. Op dezelfde locatie is traditioneel aan het eind van het jaar ook Sint in de Piste. Voor de Belgische kinderen is  het natuurlijk leuk dat ze nu een aantal maanden later wederom een leuke circusvoorstelling mogen meemaken. Een woordvoerder van het Wiener Circus: “Dank aan het stadsbestuur van Sint-Niklaas voor deze schitterende locatie waar wij ieder jaar gebruik van mogen maken. De Grote Markt is de plek waar het echte circus thuis hoort.”

Voorstellingen

Zaterdag 8 april 15.00 en 19.00 uur

Zondag 9 april 11.00 en 15.00 uur

Maandag 10 april om 15.00 uur

Dinsdag 11 april 15.00 en 18.00 uur

Woensdag 12 april 15.00 uur

 

 

 

http://webcam.sint-niklaas.be/

Lees ook:Sint blij met Circus Herman Renz + webcam!
Lees ook:Bekijk het Wiener Circus via de webcam
Lees ook:Wiener Circus bouwt af en weer op in Sint Niklaas – LIVE CAM!
Lees ook:Wiener Circus begluren in Sint Niklaas
Lees ook:Dronken mensen verstoren nachtrust Wiener Circus in Sint-Niklaas + webcam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>