Sint in de Piste: Circusspektakel op de Grote Markt

SINT NIKLAAS – Het is begonnen: Het circusspektakel op de Grote Markt van het Belgische Sint Niklaas. Daar is sinds vandaag, zaterdag, het evenement Sint in de Piste. Als u via deze webcam meekijkt, dan ontdekt u een compleet circusdorp met op de voorgrond de koeien van Louis Knie. Zijn paarden staan iets verderop in een staltent. Ook zijn de kamelen van Adriana Folco goed te volgen. Elders staan ook nog lama’s.

Vandaag is er natuurlijk veel bedrijvigheid. Er zijn meerdere voorstellingen in de grote rood/gele circustent. Dus lopen artiesten en andere medewerkers heen en weer. Een ook de Sint en zijn zwarte Pieten verplaatsen zich regelmatig van hun speciale tent naar de circuspiste. Verder veel caravans en vrachtwagens op het plein. Voor de circustent is een draaimolen opgebouwd.

Lees ook:CircusNu (77): Ook dit jaar Sint in de Piste
Lees ook:Volg afbouw Sint in de Piste via webcam
Lees ook:Laatste speeldag Sint in de Piste + Webcam
Lees ook:Sint blij met Circus Herman Renz + webcam!
Lees ook:Sint in de piste bij Circus Herman Renz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>