CircusNu (139): Circus Sijm met het Frans Vive Le Cirque ons land in

BROEK OP LANGEDIJK – Circus Sijm zorgt voor de ene verbazing na de andere. Alex Sijm heeft maar liefst 2 circussen op de rails. Het bekende Sijm en inmiddels ook Circus Alexander. En amper 2 dagen na het afsluiten van het Wintercircus Sijm werkte hij en zijn team volop aan de nieuwste productie: Vive Le Cirque.

Heerlijk zo’n productie van een Nederlands circus met een Frans tintje. Sijm start het tournee op 14 maart in Purmerend. En daar horen uiteraard ook nieuwe kostuums bij. Daaraan wordt hard gewerkt.

Serieus mee aan de slag

Maar…dan zijn wij er nog lang niet. Want iedereen kan zijn nieuwste show Vive Le Cirque noemen. Sijm gaat daar juist heel serieus mee aan de slag. Voor hem is het veel meer dan een pakkende titel.

Zo was hij onlangs in het Franse Reims, wellicht voor het Franse gevoel, samen met Choreografe Jenny Di Lello,Yann en Alexandra Rossi voor het bespreken van het regieplan van Regisseur Tony Wilson. Sijm heeft al verklapt dat de nieuwste productie “heel mooi” wordt.

Circus Alexander start overigens op 30 maart in Groningen. Katrina Markevich verschijnt dit seizoen in de piste van Circus Alexander als antipodiste. Nigel voets treedt op als jongleur en met rola-rola.

 

 

Lees ook:Circus Sijm in Purmerend: Vive le Cirque
Lees ook:Nieuw affiche Circus Sijm
Lees ook:Niet 2x Sijm: maar Circus Sijm en Circus Alexander
Lees ook:Fraaie programmamagazines bij Circus Sijm
Lees ook:Alexander Wijsen hoofd marketing en communicatie Circus Sijm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>