Circus Sijm: Drukte achter de schermen

BROEK OP LANGEDIJK – Bij Circus Sijm is het al enige tijd een drukte van belang achter de schermen. Er is van alles te doen: vergunningen regelen, persberichten klaar maken, programmaboekjes en ander drukwerk realiseren en nog veel meer. Gelukkig is al veel van dat werk gedaan en komt de start van het nieuwe seizoen steeds dichterbij. Van 14 tot en met 18 maart zijn er shows  aan de Purmerenderweg.

Lees ook:Veel te doen bij Circus Sijm
Lees ook:Circus Sijm komt goed voor de dag
Lees ook:CircusNu (8): Circus Fiesta groeit
Lees ook:Circus Barani pakt ook de draad weer op
Lees ook:Belly Wien kondigt nieuwe seizoen aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>