CircusNu (143): Bent u klaar voor een nieuw seizoen Magic Circus? Hoe dan?

ROTTERDAM – Het Magic Circus gaat weer op tournee. En grote kans dat u het gezelschap tegenkomt, want als heus stadscircus doen ze onder andere de diverse wijken van Rotterdam, Amsterdam en Utrecht aan. En hun nieuwste productie draagt de vragende titel: Hoe dan? Vanaf morgen, vrijdag 23 februari spelen ze in het Rotterdamse Katendrecht.

Het is inmiddels duidelijk dat er een knipoog is naar het ontstaan van circus 250 jaar geleden in Londen. Entertainment is er nog steeds op deze manier en daaraan draagt het Magic Circus ook bij. Dit circus heeft op alle eerdere speellocaties een koffer staan. In één van die koffers zit het recept van de wereldvrede. Maar…ze weten niet meer om welke koffer het gaat.

Optredende luizen

En er is nog een probleem? Mogen luizen nog optreden in de circuspiste? Of heeft de regering dat inmiddels ook verboden? In de nieuwste show onder meer acrobatiek, clownerie door de vermaarde Jofri, Magic, honden, mini-paard en geitje. In de zoektocht naar het wereldvrede-recept zetten ze een leugendetector in, zodat eerlijkheid en rechtschapenheid zegevieren. Is dat echt zo? Hoe dan?

Voorstellingen

Vrijdag 23 februari 16.00 uur

Zaterdag 24 februari 16.00 uur

Zondag 25 februari 16.00 uur

 

Lees ook:Magic Circus spoedig Rotterdam in
Lees ook:CircusNu (140): Nieuwste productie ‘Hoe dan?’ van Magic Circus start in februari
Lees ook:Nieuw tournee Magic Circus op komst
Lees ook:Magic Circus start nieuw seizoen
Lees ook:CircusNu (89): Bij het Magic Circus staan ze alweer te popelen…..

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>