Sinterklaasspecial (1): Sint voelt zich thuis in de circuspiste

GOUDA – Het is duidelijk: Sinterklaas voelt zich thuis in de circuspiste. Al jaren lang tijdens het evenement Sint in de piste in het Belgische Sint Niklaas en tegenwoordig ook in onze Kaasstad Gouda bij het nieuwe evenement het Circus van Sinterklaas.

Kevin van Geet is de drijvende kracht achter het succesvolle debuut van het Sinterklaasevenement in het circus dat zondag 27 november is afgesloten. Er waren diverse circusacts van hoog niveau en uiteraard ook Sinterklaas en zwarte Pieten. Die hebben het drukker dan ooit dit jaar, want naast dit nieuwe spektakel waren ze tot en met zondag 27 november ook traditioneel te gast bij  Sint in de Piste in Sint Niklaas. Daar traden ze eveneens met circusartiesten en dieren op in de piste op de Grote Markt. Ook daar wederom succes. Dit keer niet de crew van Circus Herman Renz, maar veel andere artiesten en circusmedewerkers. Gelukkig is dat allemaal goed verlopen. Het is goed om te weten dat zoveel Nederlandse en Belgische kinderen tijdens hun sinterklaasfeest ook nog eens de sfeer van het circus meekrijgen. En zichtbaar genieten van hoogwaardige circusvoorstellingen. En het is een opsteker dat deze manier van Sinterklaasfeest vieren aan het uitbreiden is. Mogelijk houdt Circus Herman Renz in 2017 ook een vergelijkbaar evenement,

 

 

Lees ook:Sint blij met Circus Herman Renz + webcam!
Lees ook:Sinterklaascircussen begluren met webcams!
Lees ook:Sint in de Piste met crew Circus Herman Renz gaat gewoon door
Lees ook:Sint in de piste bij Circus Herman Renz
Lees ook:Laatste dag Het Circus van Sinterklaas en Sint in de Piste

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>