Charles Groenhuijsen de piste in bij Circus Herman Renz

Voor de opnames van de tweede serie ‘BreinGeheim’ van Omroep MAX, waarin de welbekende presentator Charles Groenhuijsen het menselijk brein onderzoekt, werd ook een bezoek gebracht aan Circus Herman Renz.

In de aflevering van aanstaande woensdag onderzoekt Charles Groenhuijsen het ‘angstig brein.’  Op 10 meter hoogte boven de piste van Circus Herman Renz zal hij daarbij proefondervindelijk bekijken wat ‘angst’ met hem doet. Niets missen?! Woensdag 25 april, 20.25 uur, Omroep MAX, Nederlands 2

Lees ook:Deventer…Circus Herman Renz komt eraan
Lees ook:Koorddanser valt 10 meter naar beneden
Lees ook:Scheveningers missen Circus Renz Berlin
Lees ook:Eén BV Circus Herman Renz failliet
Lees ook:Circus Charles Knie blijft betoveren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>