Dompteur Alexander Crispin gedood door tijger (video!)

Leeuwentemmer Alexander Crispin (35) is zondag tijdens de voorstelling overleden, na aangevallen te zijn door een van zijn tijgers in het circus Suarez in Mexico. De voorstelling vond plaats in Sonora. De tijger viel onverwacht aan en beet hem in zijn nek.

Het publiek raakte compleet in paniek. Collega’s probeerden Crispin door gebruik van een zweep te redden, maar dat mocht niet baten. De van origine Russische dompteur werd nog na het ziekenhuis gebracht, maar overleed kort na de aanval. Een bezoeker legde de aanval op beeld vast. Zie hieronder.

Lees ook:Giraffe ontsnapt uit circus Rinaldo Orfei
Lees ook:Blinde geniet van Circus Belly Wien
Lees ook:Uit de oude doos: Circus Knie 1979
Lees ook:Wonderbaarlijk herstel dompteur Christian Walliser
Lees ook:Zebra Circus Freiwald sterft van verdriet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>